Hotell Dublin

dublin

Dublin er et flott reisemål for hele familien, og har et stort utvalg av overnattingssteder i alle prisklasser. Til tross for at Dublin er kjent for å ha et relativt høye hotellpriser, vil du helt sikkert kunne finne et hotell som passer akkurat ditt budsjett.

Det finnes en rekke hotelltyper i Dublin – deriblant bed & breakfast, hostel, vandrerhjem, pensjonat, mellomklassehotell, familievennlige hotell, boutique-hotell, forretningshotell og luksushotell.

Mange av hotellene i Dublin tilhører en bestemt kjede, og noen av dem er Best Western, Radisson, Hilton, Crowne Plaza, Regent, Clarion og Park Inn.

Ønsker man billigst mulig overnatting i Dublin, bør man lete i området nord for Liffey-elven, spesielt i nærheten av byens busstasjon. På sørsiden av elven ligger stort sett Dublins elegante luksushoteller.

Noen kjente hoteller i Dublin er bl.a. The Westbury Hotel, The Marker Hotel, Four Seasons Hotel Dublin, The Shelbourne Dublin – A Renaissance Hotel, Westin Dublin og The Merrion Hotel.

Noen populære hoteller i ulike prisklasser:

Jurys inn Custom House

Jurys Inn Custom House er et hyggelig 3-stjerners forretningshotell som ligger sentralt i Dublin, nærmere bestemt på nordsiden av Liffey-Elven.

Fra hotellet har man kort avstand til shopping og utelivsområder, og det er gangavstand til flere severdigheter. Nasjonalmuseet befinner seg kun 12 minutters gange unna.

Jurys Inn Custom House har 239 rom, og alle værelser er romslige og komfortable. Standardutstyr består av TV, gratis Wi-Fi, privat bad med hårføner samt kaffe-/te-fasiliteter. Det finnes også rom som er spesialtilpasset funksjonshemmede.

Hotellet tilbyr frokostservering, og har både restaurant og bar på stedet. Det er også en trivelig kaffebar på hotellet. Andre fasiliteter som tilbys er døgnåpen resepsjon, valutaveksling, møterom samt tilgjengelig parkeringsplass. Hotellbygningen har heis.

For mer info: http://www.jurysinns.com/hotels/dublin/custom-house

Maldron Hotel & Leisure Club Cardiff Lane

Maldron Hotel & Leisure Club Cardiff Lane er et 4-stjerners familievennlig hotell som befinner seg i hjertet av Dublin Hotellet tilbyr Spa- og velværesenter – der man kan få massasje, ansiktsbehandlinger mm. Det er også boblebad og badstue i spa-avdelingen.

Hotellet ligger flott til på sørsiden av Liffey-elven, og det er gangavstand til flere teatre herfra – i tillegg til shopping, uteliv samt en rekke av byens severdigheter.

Maldron Hotel & Leisure Club Cardiff Lane har 304 moderne gjesterom, og på rommene finnes gratis Wi-Fi, TV, safe, gratis aviser, privat bad med hårføner, strykefasiliteter, kaffe/-te-fasiliteter samt kjøleskap.

Hotells gjester kan fritt benytte stedets svømmebasseng (innendørs), og det finnes også et treningsstudio. Andre fasiliteter består av frokostservering, restaurant, bar, rom-service, møterom for opptil 50 personer samt heis.

The Croke Park Hotel

The Croke Park er et flott 4-stjerners familievennlig hotell som ligger 1,9 km nord for Dublin sentrum. Herfra har man kort avstand til byens shopping- og underholdningsstrøk, og det er kun 15 minutters gange til “Dublin Writers Museum”.

Turistbussene “Hop on-Hop off” stanser rett utenfor hotell-inngangen, slik at man enkelt kan få transport mellom alle byens severdigheter og attraksjoner.

The Croke Park Hotel har 241 rom og suiter. Alle er komfortable, og innredet i varme farger. Standardutstyr på alle gjesterom består av TV, gratis Wi-Fi, safe, minibar, air-condition, te-/kaffe-fasiliteter samt privat bad.

Hotellet har treningsrom tilgjengelig for sine gjester, og tilbyr dessuten rom-service hele døgnet. Andre fasiliteter på stedet består av sykkelutleie, møterom og parkeringsplass.

Four Seasons Hotel Dublin


Four Seasons er et førsteklasses luksushotell som ligger i det fredelige området “Ballsbridge” – 4,5 km sørøst for bysentrum.  Bare 5 minutters gange fra hotellet ligger den flotte parken Herbert, og i nærområdet finner man både den britiske og den amerikanske ambassade.

Hotellet har svært elegant interiør, og alle de 197 gjesterommene er lyse og luftige. Standardfasiliteter på alle rom består av TV, dvd-spiller, sittegruppe, minibar, trådløs internett-forbindelse samt eget bad med tøfler og badekåpe.

Four Seasons Hotel Dublin har vakre hager, og hotellets gjester kan fritt disponere det innbydende svømmebassenget. På stedet finnes to restauranter og to barer, treningssenter, Spa- og velværeavdeling, gavebutikk, leserom og betjent parkeringsplass. Hotellet tilbyr dessuten frokostservering, og har døgnåpen rom-service.